Varda Job – mange fagligheder

Varda Job er et firma, der blev etableret tilbage i 2010 af Cand.scient.adm Emil Raun. Varda Job er en dygtig konsulentvirksomheder, der arbejder inden for indenfor jobmarkedet i Danmark. Varda Jobs bemanding består af socialrådgivere og socialformidlere, og firmaet har desuden tilknyttet en stærk række eksterne konsulenter bestående af læger, speciallæger, psykologer, neuropsykologer, fysioterapeuter og ergoterapeuter.

Man kan derfor nemt sige, at Varda Jobs medarbejdere favner bredt, når det kommer til faglighed inden for jobmarkedet. Af særlige ekspertiseområder har Varda Jobs medarbejdere blandt andet sygedagpenge, kontanthjælp, førtidspension, ressourceforløb, fleksjob og ledighedsydelse.

Hands-on arbejde hos Varda Job

Hos Varda Job arbejder alle som praktikere, og hver enkelt medarbejder kender landets jobcentre og deres regler som deres egen bukselomme. De har solid erfaring med sagsbehandling af borgere, kompetenceudvikling, faglig sparring og arbejdsgangsanalyser etc.

Både Varda Jobs stifter Emil Raun og direktør Jens Mygind Bertelsen har mange års erfaring inden for feltet. Jens Mygind Bertelsen er uddannet socialrådgiver, og har blandt andet en fortid som leder på specialinstitutionen Storskoven på Fyn. Her arbejde han hands-on med unge der havde, der havde adfærdsmæssige, sociale eller psykiske problemer.

Du kan følge Varda Job på Facebook, LinkedIn, Twitter og Rådgiverbørsen.

Tags: , , , ,

august 7, 2014 Administration