Tandlægevagt i København ved akut tandpine

Tandlægevagt i København ved akut tandpine

Der var en gang, hvor man kun kunne komme til tandlægen med tandpine inden for sin egen tandlæges begrænsede åbningstider, men dette er ikke længere gældende, og især i København fungerer flere af Københavns tandlæger også som tandlægevagt ved akut opstået tandpine.

Mange tandlægeklinikker både i København og rundt omkring i Danmark opererer med åbningstider fra omkring 8:00 til 16:00 i snit med enten tidlig lukket fredag eller dage, hvor der helt holdes lukket, men fælles for de flest tandlæger er, at man ikke kan komme til tandlægen, hvis der pludselig skulle opstå en akut tandpine. Akut tandpine kan blandt andet opstå inden tandoperationer, men de kan også sagtens opstå efterfølgende, hvis pågældende tandoperation ikke har været fuldført ordentligt, og i disse tilfælde, kan det være lang tid at gå med smerter i en hel weekend inden man kan komme til sin tandlæge.

Lange åbningstider med tandlægevagt

Hos Tandlægecenter Højbro Plads er man opmærksomme på denne problematik, hvor det hos mange tandlæger ikke er muligt at få professionelle råd eller behandling ved akut tandpine, og dette har man taget konsekvensen af. Derfor har man hos Tandlægecenter Højbro Plads udvidet sine åbningstider til at omfatte intervallet helt fra kl. 8:00 til 20:00 de fleste dage, men ydermere agerer de også som tandlægevagt i København uden for disse tidspunkter, så man altid kan komme i kontakt med en tandlæge. Nogle gange kan det virke beroligende at have en telefonsamtale med en tandlægevagt, der kan rådgive om, hvordan man skal forholde sig til den akutte tandpine. Tandlægevagten her i København kan også vurdere, om skal foretages en akut behandling eller om det er noget, som godt kan vente til næste dag, hvor der er åbent, for udover at have længe åbent har Tandlægecenter Højbro Plads også åbent lørdage, søndage og alle helligdage fra kl. 8:00 til 23:00 – selvfølgelig stadig med tand også.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem