Spar penge med en LED belysning på arbejdet!

Bruger I alt for meget strøm på arbejdspladsen? Er du som leder begyndt at blive lidt træt af alle de elregninger? Har I overvejet en LED belysning?

Det er desværre blevet et problem for mange virksomheder, at de bruger enormt mange penge på strøm. Det kan dog ofte ikke gøres anderledes, da man selvfølgelig har brug for al den strøm til at holde computere og telefoner tændt. Hvis man sparede på det ville virksomheden ikke kunne tjene penge og det er der en leder, der ønsker. Det kan derfor være svært at begynde at spare på en arbejdsplads, da man ligeledes har brug for lys til at se hvad man laver, når man arbejder.

Dog er der visse virksomheder, som lader lyset stå tændt, selvom der ikke er nogen på arbejdspladsen. Det skyldes ofte at de frygter indbrud og prøver derfor at skræmme dem væk ved at der konstant er lys. Det er forståeligt at man ikke ønsker et indbrud og derfor gør noget ved det på den måde, men det er dog virkelig en dyr måde. Derudover er det ikke godt for miljøet, da vi skal begynde at spare mere.

Så hvis du er en af de virksomheder, der gerne vil spare, men har svært ved at se hvordan, er der en løsning. For der findes nemlig et tip til hvordan og hvorledes man gør det. Hvis I endnu ikke kender til en LED belysning, er det på tide at vide mere om det. Det kan nemlig gøre en stor forskel, da I nu vil kunne spare en masse penge på det. Det er sjældent at man tænker over det, som er en skam, da man virkelig kan se forskellen, når man får elregningen. For med en LED belysning vil du få reduceret din elregning med helt op til 80 %. Det er derfor det helt rigtige valg, hvis du fortsat gerne vil have at der er lys i virksomheden.

Der er dog stadig mange derude, som aldrig har hørt om en LED belysning, som virkelig er frustrerende, da det ligeledes gør meget ved miljøet. LED pærer er nemlig energisparende og du vil derfor ikke kun gavne dig og dit firma, men også miljøet. Det er derfor det helt rette at begynde at bruge!

Derudover har LED pærer en længere levetid end normale pærer, som ligeledes er en fordel. I slipper derfor for at skulle ud og købe nye pærer ofte, da en LED belysning som sagt holder længere. Hvis man tager udgangspunkt i at pæren er tændt i 3 timer i døgnet, kan en normal pære leve i et 1,5 år. Hvis man så tager en LED pærer og sammenligner, kan den holde i op til 44 år. Der er derfor en stor forskel på de to forskellige pæres levetid og det er derfor bare at drage nytte af den med den længste holdbarhed. På den måde vil I også spare penge, da I ikke længere er nødsaget til at gå ud og købe dem.

Det kan anbefales til alle virksomheder, der gerne vil spare nogle penge og gøre noget godt for miljøet!

Tags: ,

februar 5, 2015 Belysning, Erhverv