Porte til private og erhverv er kun et klik væk

Hvor finder man porte til erhverv og porte til private?

Dette spørgsmål stillede jeg mig selv en del gange da jeg nemlig i de seneste få måneder pludselig skulle til at finde porte til mit arbejde og til mit eget hus.

Det hele begyndte da jeg ønskede en ny garageport, da min gamle var fuldstændig slidt op efter mange års brug, og den havde derfor vanskeligheder ved at åbne og lukke. Hvilket førte til at jeg besluttede mig for at købe en ny garageport. Dog vidste jeg ikke helt hvor jeg skulle købe min nye garageport, da det jo ikke ligefrem vrimler med garageporte butikker. Dog efter en lidt betænkningstid fandt jeg hurtigt ud af at nettet rummer alle slags webshops nu om dage, og derfor begav jeg mig til at surfe lidt rundt på nettet, hvorefter jeg fandt en utrolig god hjemmeside som solgte garageporte. Herefter brugt jeg lidt tid på at finde den port som passede bedst til mine behov, hvorefter jeg så valgte en ganske billig men fin garageport. Efter kun fire dage fik jeg leveret min port, hvorefter jeg også fik den monteret fast.

Denne gang kun to dages levering!

Ikke mindre end uge efter jeg havde fået min garageport, fortalte min chef mig at vi skulle have en ny port, da vores gamle også var blevet slidt. Eftersom jeg arbejder i transportbranchen er funktionaliteten af vores porte yderst vigtig. Derfor foreslog jeg min chef den hjemmeside jeg selv havde brugt, da jeg kunne huske at de også solgte porte til erhverv. Denne gang gik der kun to dage efter vi fik vores nye port leveret og monteret på mit arbejde.

Derfor vil jeg helt klart anbefale andre der skal købe porte enten til erhverv eller privat, at købe deres porte på denne hjemmeside; http://www.nordicsystems.dk/

Leave a Comment

Tags: , , , ,

maj 26, 2014 Bolig, Industri