Kornfrit hundefoder – det optimale hundefoder

Min hund har altid været min bedste ven og jeg har haft mange sjove, kedelige, sørgelige, og oplevelsesrige eventyr med min hund Plet.  Dog har jeg uheldigvis altid været meget udvidende omkring hundefoder og derfor har jeg i mange år negligeret min hunds kost, hvilket har haft den betydning at min hund på det seneste har været lidt mere doven og træt end den plejer.

Jeg gik derfor til en dyrlæge for at få en forklaring på min hunds nylige dovenhed, min dyrlæge forklarede mig at den kost jeg havde givet den hidtil havde været meget usund og dårlig, hvilket havde betydet at min hund var blevet meget usund og doven.

Kornfrit hundefoder blev svaret på mine problemer

Dyrlægen anbefalede mig derfor at købe noget kornfrit hundefoder, da kornfrit hundefoder har et højt indhold af proteiner fra kød som er særdeles fordelagtige for hunde da de har meget nemt ved at omsætte disse proteiner, derudover er kornfrit hundefoder også rig på animalske fedtkilder, og eftersom fedt er en hunds grundlæggende energikilder, så et det godt at have hundefoder som har et højt indhold af dette. Derudover anbefalede min dyrlæge mig også at købe et kornfrit hundefoders produkt som havde et lavt indhold af kulhydrater da det ville gøre min hund mere slank og give den en bedre kondition i fremtiden, herudover fortalte han mig også at en anden fordel ved kornfrit hundefoder er at man undgår ens hund får diverse allergier pga. bl.a. fodermider som findes i tørfoder.

Efter besøget hos dyrlægen gik jeg direkte hjem og bestilte kornfrit hundefoder hos en dyrefoder hjemmeside, og nu venter jeg så bare spændt på at modtage min hunds hundefoder med posten, og se frem til at min hund igen bliver mere frisk og veloplagt.

Tags: , , , ,

juli 15, 2014 Hundefoder