Jens Mygind Bertelsen (Varda) deler fordelen ved egen tilbygning

Der er en lang række fordele forbundet ved at bygge sit eget hus. Nogle af disse fordele vil herunder blive beskrevet. Hvis du selv overvejer at give dig i kast med et byggeprojekt, så kan du med fordel læse med her, hvor du bl.a. kan høre mere om Jens, der selv har lavet og bygget en ombygning til huset.

Det er ”dit” arbejde

Noget af det mest fantastiske ved at bygge selv er, at du 100% føler, at det er dig som har lavet arbejdet. Det giver en helt utrolig selvtilfredshed at vide, at det er dig alene som har bygget for eksempel en tilbygning til huset, en carport eller lignende. Denne selvtilfredshed kan du leve på i mange år. Den giver dig en fornemmelse af, at intet er umuligt. Hvis du endnu ikke har prøvet at bygge noget selv, så kan det i den grad anbefales at gøre det.

Jens Mygind Bertelsen har taget sagen i egen hånd

Jens Mygind Bertelsen fra Varda ApS Jobservice er en af de få rå som har taget sagen i egen hånd og bygget på sit eget hus. Tilbage i år 2008 begyndte han at tegne og designe det, der skulle vise sig at blive en ombygning af huset.

Tegningerne var en rigtig god hjælp for Jens Mygind Bertelsen, da han hele tiden kunne holde øje med, hvor langt han var kommet med sit arbejde. Jens Mygind Bertelsen havde stor succes med sin ombygning af huset, der faktisk endte med Rytterlys, en kombineret altan og en rigtig flot og funktionel carport med gangbro.

Jens Mygind Bertelsen er et glimrende eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at bygge på sit hus uden medvirken fra diverse håndværkere og eksperter. Hvis du har en smule byggeteknisk snilde, så er det bare med at komme i gang med det samme.

Leave a Comment

Tags: , , , ,

juni 23, 2014 Bolig