Et godt bud på lækker indisk take away i København

indisk take awayDer findes rigtig mange bud på lækker og god take away mad i København. Men hvis du leder efter noget bestemt take away – mere præcist indisk take away i København, så kan det helt klart anbefales at prøve indisk take away fra den indiske restaurant GURU, der ligger i København.

GURU er faktisk den første og dermed ældste indiske restaurant, der er blevet åbnet i København. Også derfor kan du være sikker på, at du får indisk take away, som er lavet på den helt rigtig indiske måde med udgangspunkt i det klassiske, indiske køkken og ud fra de gængse indiske principper. Det der skiller GURU ud fra resten af de indiske restauranter, der ligger i København, er udover, at det er Københavns første indiske restaurant, er at restauranten serverer indisk mad i nordiske rammer. Det vil sige, at selve restauranten er blevet ommøbleret og dekoreret med en dansk, nordisk stil. Derfor er GURU også virkelig et besøg værd, fordi det er en hel og unik speciel oplevelse.

Nyd den indiske take away i hjemmet i København

Hvis du bare har lyst til at nyde din indiske mad hjemme i din lejlighed i København, er det altså også muligt at bestille de indiske retter fra GURU til to-go – altså som indisk take away i København. På GURU’s hjemmeside er der et tæt pakket menukort over indiske retter, der kan bestilles som take away ud af huset. Det vil sige, at du hjemme fra sofaen helt enkelt og nemt kan sidde og klikke dig igennem de forskellige valgmuligheder for indisk take away til København og omegn. Du tilføjer hver gang en ret til indkøbskurven og kan gå videre til betaling, så snart du har stillet din shoppe-lyst for indisk take away.

Indisk take away i København der stråler om kap med regnbuens farver

Den indiske take away fra GURU i København kommer i en flot indpakning og med et fint træ-bestik til. Derudover holder de flotte bokse, som de forskellige indiske take away retter kommer i, rigtig godt på varmen. På den måde er du sikker på at få serveret dine ris eller din Chicken Tikka Masala eller din coconut shorba, som er en typisk indisk suppe med kokosmælk og koriander, med den rette temperatur. Og det betyder rigtig meget for smagen og oplevelsen, at den indiske take away kommer varm frem til dig, når den bliver leveret. Kolde ris eller kylling kan nemlig smage rigtig kedeligt og gå ud over din madoplevelse. Men når du bestiller din indiske take away fra GURU i København er du garanteret en god, varm og ikke mindst krydret madoplevelse. Derudover kan det anbefales at bestille lige netop indisk take away i København, når du gerne vil imponere dine gæster med smukke farver. Indisk mad er nemlig kendt for, hvor smukt det ser ud, fordi der bruges så mange forskellige krydderier, urter, planter og grøntsager i en stor blanding.

Tags: , , , ,

marts 11, 2015 Mad