Dyrk din indre tilbudsjæger

TilbudJeg har altid rystet på hovedet når jeg så ældre mennesker sidde med deres stakke af tilbudsaviser og krydse de bedste tilbud af. Jeg havde på et tidspunkt en kollega, der gik så meget op i at få de rigtige tilbud, at hun regnede ud hvor meget Lotus Royal toiletpapir hun skulle købe på tilbud i Fields, før det kunne betale sig for hende, i benzin, at køre fra hendes bopæl i Vangede dertil. Skørt, ekstremt og virkelig sjovt.

Selvom jeg aldrig har anset mig selv for at være i samme tilbudshungrende båd, kan jeg godt se, at jeg har snydt mig selv. For jeg elsker tilbud. Virkelig. Faktisk så meget, at jeg dagligt bruger hjemmesiden www.tilbudsugen.dk og deres dertilhørende app, for at afsøge markedet for de ting, jeg har brug for. Og det er altså ret genialt. Man søger bare på den vare, man har brug for, for eksempel ”skummetmælk” eller ”toiletpapir”, og så viser den dig en liste over, hvilke butikker der har tilbud på lige netop det. Hjemmesiden har med andre ord samlet samtlige tilbudsaviser for alle dagligvarebutikker, og kan på den måde give dig et godt overblik over de bedste tilbud. Jeg elsker det!

I forrige weekend da jeg skulle holde indflytterfest havde jeg for eksempel brug for en masse øl, og da jeg søgte på Carlsberg, fik jeg samtlige tilbud på Carlsberg øl, og jeg sparede virkelig mange penge på det.

Dyrk din indre tilbudsjæger og find selv hvad du har brug for på www.tilbudsugen.dk. God fornøjelse;)

Tags: ,

august 1, 2014 Shopping, Tilbud