Det vidste du ikke om Jens Mygind Bertelsen (Varda Jobservice)

jens mygind bertelsen varda jobservice

Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice startede ud i en hel anden branche end den man ser ham være i, i dag. Han startede nemlig som murerarbejdsmand fra 1980-1980. Dog havde han også noget andet i ærmet på daværende tidspunkt, da han altid har bekymret sig om de svage. Så Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice var også omsorgsmedhjælper, da det betød meget for ham allerede der at hjælpe til, hvor der var brug for en ekstra hånd.

I 1987-1987 skiftede Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice hurtigt genre, da han mente at det var mere givende at hjælpe folk i samfundet end at være murerarbejdsmand. Derfor startede han med at arbejde i Næstved kommune i Social- og sundhedsforvaltningen, da han mente der skulle ske forandringer. Folk skulle nemlig leve under bedre forhold. Så Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice hjalp hovedsageligt med råd og vejledning, pensionssager og revalidering. Hernæst udvidede han sine kompetencer og fik yderligere viden om børn og unge. Jens Mygind Bertelsen fra Varda Jobservice var slet ikke til at stoppe, da han først gik i gang og der kom flere og flere opgaver foran ham. Det var alt fra kontanthjælp, aktivering, integration og en masse andre områder.

Der er ikke det Jens Mygind Bertelsen ikke har været under, da han har et enormt engagement. Så hvis du står i problemer er han den helt rette at henvende sig til.